fbpx

Anmeldelse – Triangle Rhubarb Gin

Anmeldelse – Triangle Rhubarb Gin

Destilleri: That Boutique-y Gin Company
ABV: 46% 
Pris: 269.-
Stil: Smagsgin, frugtig, Kompleks
Botanicals: Rabarber

Vi har smagt på dette pragteksemplar fra That Boutique-y Gin Company, som efterhånden er kommet godt ind på den internationale gin-scene.

 

That Boutique-y Gin Company

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende masser. De meget originale labels er håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

Næsen

Næsen byder på en skarp frisk rabarber med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Du får virkelig lige med det samme duften af en skøn sommeraften, hvor rabarberne kommer til overmagt. En hel utrolig, lækker & naturlig duft rammer næsen med det samme. Du er heller ikke et sekund i tvivl om, at denne gin indeholder en forholdsvis høj alkoholprocent.

Tungen

Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Herefter fornemmes den tydelige og klassiske gin smag, nemlig enebær. Igen er du ikke i tvivl om, at denne gin indeholder en høj alkoholprocent. Det er lykkedes destillatøren at producere en gin med høj ABV, uden den bliver overtaget af sprit. Virkelig godt håndværk.

Overordent

Hvis man skal kigge på denne gin overall, er det utrolig godt ramt, i forhold til mange af de andre smagsgivene, infuserede gin på markedet. Der er virkelig krædset for at få et godt produkt ud på markedet og i vores øjne er det lykkedes med bravúr! Især til prisen; 269.- det er vanvid..
Man skal være klar til at føle på den tunge ABV, men kan man det, vil man elske denne gin til himlen.

Kan man bruge den i en Gin & Tonic? Ja for søren da. Vi har forsøgt os med en del kombinationer og fandt frem til at følgende var den bedste oplevelse.

5 cl – Triangle Rhubarb Gin
15 cl – Fever-tree Mediterranean Tonic
Garnish: DryFruit “Strawberry”
Botanical: Tørret appelsinskald

Og selvfølgelig…. MASSERE AF IS!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *